Цена/качество

Правилно подбиране на газова уредба за определен автомобил. Газовата уредба е съвкупност от много компоненти. Ако цената е твърде ниска, по всяка вероятност е търговски трик или компонентите са произведени със сериозни компромиси в качеството и дълготрайността на подобна инвестиция е под въпрос. Нашият съвет е да изберете най-оптималната цена.

Упътване

Изисквайте инструкция за работа на автомобила на пропан-бутан или метан.

Профилактика

Извършвайте обслужването, което е необходимо на газовата уредба на определен пробег. Профилактиката на вашата газова уредба обхваща маркучите, филтрите и мембраните. ВАЖНО – на всеки 10 000 км да се сменят филтрите.

man-colors

Зареждане

За да избегнете проблемите, свързани с некачествена газ, избирайте качествени горива от лицензирани търговци.

Подготовка

Преди да монтирате автогазова уредба на вашия автомобил, убедете се, че той е в перфектно техническо състояние и работи безпроблемно на бензин.

Монтаж

Изберете оторизиран сервиз-доверете се на специализиран/оторизиран сервиз за монтажа на газовата уредба на вашия автомобил. Около 70% от газовия инжекцион е правилния качествен монтаж с професионална настройка, както и качествени компоненти.

Редовен преглед

Редовния преглед на автогазовата уредба е задължителен, поради сериозността на този вид гориво за автомобилите. При най-малките съмнения за проблем, използвайте услугите на оторизиран сервиз.

Имаш нужда от още съвети или имаш други запитвания?

Пиши ни чрез формата за контакт и ще се свържем с теб в най-скоро време!

Свържи се с нас